dimecres, 21 de maig de 2008

Blog de Kety


Aquesta cuinera dona unes elabora unes bones receptes per fer els blogs. Ben condimentades, amb un toc d'espècies autòctones que li afegeixen un retrogust molt delicat i saborós. Es nota en les seues maneres la sàvia mà del seu mestre.

Visiteu el seu blog Bloc al forn.

2 comentaris:

Queti B. ha dit...

Moltes gràcies per les teues paraules. El qui fa el que pot ja en fa prou. Amb aquestes provatures, de segur que ens ix, almenys, una paella!
Poc a poc, potser aprenguem a cuinar plats més elaborats. Taot és posar-s'hi.

Queti B. ha dit...

Toni de la torre m'ha enviat aquesta proposta, al seu torn enviada per Angus Iglesias, de Cuaderno amarillo. Es tracta d'un meme estiuenc que consisteix a enumerar sis coses sense importància que ens fan feliços. Ara que comence a tenir temps per pensar-hi, me n'han vingut al cap unes quantes:

1.Disposar de molt de temps lliure per tenir el luxe de perdre'l.
2.Fer una migdiada com cal i, després, sense incorporar-me al món, llegir, assaig, novel·la... xe, de tot .
3.Eixir a sopar fora amb els amics per celebrar que ens estimem, i xarrar sense mesura ni censura.
4. Ser conscient que hom ha desconnectat tant de la feina que els noms s'esvaeixen.
5. Convidar els amics a casa, per menjar un àpat fresc, creatiu i divertit.
6.Caminar per la muntanya, molt, gaudint del que ens trobem a cada pas, i de l'esforç que _els majors, encara; els menuts, ja_ som capaços de fer.

Segons el que em tramet Toni,, les regles són: enllaçar amb la persona que ens convida, enumerar sis coses sense importància que ens fan feliços, fer constar les regles, triar sis persones que continuen amb el desafiament i, finalment, avisar-los amb un comentari al seu bloc.
Em toca ara passar el testimoni a sis persones. Aprofitant els nous blocaires que s'han incorporat aquests dies a la web 2.0, companys del taller de blocs i wikis, els convide a continuar el meme, i de retruc aprenen què és això: Ana Roig, Berna Coba, Empar Serna, Juan Bosco, Àngela Navarro i Águeda Valle. De segur que ho faran de grat.
Si vols, pots seguir la cadena. val la pena pensar-hi, no creus' Bon estiu!

27 / juny / 2008 16:41